Chiry82 Creative Commons License 2008.06.08 0 0 69

Én is átlátom a helyzetet, hogy 1000 okból csúszhatnak, és ezért biztosítják be magukat, de remélem nem fognak. Azért majd megnézetem ügyvéddel az előszerződést, biztos ami biztos :)

 

Végül mi is a 3. emeleten választottunk, csak sokat gondolkodtam rajta, hogy megér-e ennyivel többet, mint az elsőn, de úgy gondolom igen, csak bírjuk majd fizetni :)

 

"Én pont fordítva szeretem. Tehát reggel ne világítson be, és délután igen. De sebaj.

A tájolása miatt vettem ezen az oldalon", ezt nem egészen értem, inkább a nagy erkély miatt, meg azért, hogy ne nézzenek be az ablakodon a szomszédok, mert a tájolása nem túl előnyös, abból a szempontból, hogy csak reggel süt be a nap, és utána végig árnyékban van.

 

Mi is a hosszú oldalban néztünk, ahol egymás mellett vannak a lakások, de ez szerintem nem gond, mert így pont hogy nem néznek egymásra, nincs szemben ablak csak mellette, illetve a rövidebb oldalon van, de az nem teljesen szemben.

 

Szerintem az a nagy 7. emeleti lakás ha az erkény felével számolva a bruttó területet nézed, akkor az 162 nm, amit ha csak 300e nmárral számolsz is 48,6 milla, durva...

 

Előzmény: Jackopower (67)