Jackopower Creative Commons License 2008.06.08 0 0 67

Szia!

 

A lakópark építők nem azért írják bele a szerződésbe a 3 hónap kötbérmentes csúszási lehetőséget, mert "be akráják csapni a leendő vásárlókat", hiszen seniki nem azért vesz egy (összehasonlításban) lakást meg, a másikhoz képest mert azt 4 hónappal előbbi átadással igérik.

Ez talán a legutolsó szempont egy vételnél.

 

Azért van ez bele írva mert amikor építenek, és készülségi fok szerint kijár a  projektfinanszírozó (esetünkben CIB), és az építésűgyi hatóságtól ellenőr, stb... akkor csúszhatnak ha pl.: valami engedély késik mert pl.: a X. kerben pont egy időben adja be  a lakhatási kérést a Somfa, a Terasz és a Tulipán. És akkor túl vannak terhelve.

Meg persze még 1000 oka lehet!

Nem tudom, így átláthatóbb -e?

 

Ezt meg hiába építik, úgy hogy még előbbre is járnak, akkor is bekövtkezhet. De nézzük optimistán, kivétel erősíti a szabályt. :-)

 

Szerintem a 3 emeletít vedd meg, mert olcsóbb lesz a fűtésed. Sokkal! 10 éven belül bejön az a 1 millió plusz különbség amivel tőbbe kerül(t). Ha meg el akarsz költözni, akkor többért tudod eladni. Én innen már csak akkor megyek, ha tudok kertes házat venni! Na az 15 év múlva lesz, jobb esetben!

 

Más.

Én leendő lakásom olyan hogy reggel süt be a napocska, és délután nem totálból. Remélem legalább is! Nem baj úgyis mindig reggel 5 kor fent vagyok, most nem  a nap lemenét, hanem a felkeltét nézem majd!  :-))) A változatosság gyönyörködtet!

:-))))))

 

Én pont fordítva szeretem. Tehát reggel ne világítson be, és délután igen. De sebaj. A tájolása miatt vettem ezen az oldalon.

Az nekem is fura, hogy többen úgy veszik, (nézd meg  a harmadik emeletet!), hogy egyásra néznek oldalazva a lakások. Pont azt néztem, hogy ne legyen szembe ablak! Hát nem lesz!  Max ha a belsőszoba ablakon kinézek , el balra....

 

Remélem szembe  a focipájára nem nyomnak be egy kéglit!

Előzmény: Chiry82 (66)