venuto Creative Commons License 2008.06.03 0 0 210
Sziasztok .Az van , hogy írom a lengyel Junakos túrát ( én nem vagyok egy mocis alak ) , de majd ide is írom , hogy miképp került az allegro.pl--en keresztül a birtokomba egy pár aranymembránú Unitra hangfalpárocska úgy , hogy a személy megkapta az eladótól , amaz egy motoros barátjának oda , az meg leszálllította kilóméterszázakon ingyen a hülye hunnak , vagyis a sapiriconak .Egyszerűen egyetlen lengyelre sem sikerült pénzt rátukmálnom . . .
Volt közöttük 2 , akik bőrdzsekiben 200 km--t utaztak 15 fokban , hogy mi kényelmesebben találjunk rájuk , pedig ha olyan semmilyenek lettek volna, mint mink , pénzéhes hunok , azt mondták volna , mi északra megyünk , itt és itt érhettek be . De nem . Lejöttek érettünk Katowicébe ( ami egy semmiből egy megdöbbentő várossá , ötletessé , széppé nőtte ki magát a legnagyobb megdöbbenésemre ), majd ugyanazon az útvonalon vissza É--ra . . .

Most itt élek a Duna partján. Kairóban .Verekedés , hugyozás , kétpercenként szirénás autó , kutyakaka , nyüzsgés értelmetlen dolgokért . Irány ki az Unitra Radmortomért . . .