AntiTalent Creative Commons License 2008.05.23 0 0 332
Köszi a segítséget, megnéztem, rákerestem a fickóra is imdb-n, az alapján a loft story-ra és szereplőire, de egyelőre nem találtam olyat, amitől jött volna a kellemes "igeeen, ez aaaz!" érzés :)

Viszont lehet, hogy van még egy támpontom. Mintha úgy emlékeznék, hoogy... a sorozat, amit keresünk, ugye 2 csaj és egy pasi kalandjait mesélte (egyébként a 25 perc tv kamerás volt, tehát olyan, mintha tévéjátékot nézne az ember, nem filmre forgatták). Az egyik csajt mintha láttam volna egy másik mozifilmben, aminek persze megint nem emlékszem a címére :)) De ez már könnyen megtalálható:

Nem olyan régi francia film (ez annyit tesz, hogy kb '95-napjainkig). A sztori pedig:
vidéki egyszerű életet élő francia fickó, akinek van egy író barátja. A barát elküldi egy kéziratát egy párizsi kiadónak, de visszadobják. Aztán valahogy a mi főhősünk könyvét adják ki, de mivel a kiadó egyik vezetője egy csaj, kellemesen összegabalyodnak (se veled-se nélküled szindróma). Úgy rémlik, mintha ez a kiadó csaj az a színész lenne, aki a sorozatomban játszotta az egyik főszereplőt. De nem biztos... :)))
Előzmény: Monty78 (331)