ancsa119 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 394
Én nem haragszom rád, és nem is oktatlak ki. Csak egyszerűen nem értem, miért nekem írsz, miért nem küldessz faxot a cégnek. Ha nekik ez a kommunikációs módszerük, akkor ehhez kell igazodni. Én is igazodtam hozzá. A felelős szerv pedig szerintem meg fogja kérdezni tőled, hogy miért nem vetted fel a kapcsolatot a munkáltatóddal. Ha dolgozni akarsz, akkor szerintem a cég központjával vedd fel a kapcsolatot, és ne velem ezen a fórumon.

Mindenesetre Én bocsánatot kérek tőled, lehet, egy kicsit indulatos voltam. Szerintem az indulattal nem mégy semmire sem. A cég azt akarja, hogy dolgozzál, az biztos. Legalábbis én úgy érzem. Nem gondolod talán azt, hogy jót akarnak Neked? Miért gondolod azt, hogy rosszat akarnak, és azt sem értem, mivel akarnának rosszat neked...

Én lezárom a vitát, nekem semmi bajom velük.

Egyébként a szerződés egyik pontja szerint minden problémát a cégvezetőnek írt ajánlott tértivevényes levélben kell jelezni, mielőtt a hatóságokhoz fordulsz... Ha ezt nem teszed meg, a hatóságtól sem várhatsz segítséget, mivel a szerződést így nem tartod be. Jogot tanultam, úgyhogy ismerem ezeket a dolgokat.
Előzmény: Törölt nick (391)