Kicsi Zsu Creative Commons License 2008.05.20 0 0 63

Szia Eva  24!

 

Hát elég keveset láttam a szállodáról,szinte senki sem ír róla!

Vki egyszer küldött egy oldal címet,de ott sajna angolul és németül írnak.Az utóbbi még menne,de nem volt hozzá sok zürelmem,inkább itt böngészgetek.

Annyit hallottam,hogy Port E.K egy nagyon szép hely,a katalógus Tunézia rózsadombjának hívja.Ez a szálló pedig eléggé színvonalas,méltón viseli az 5 csillagot.-Állítólag- azt tudom még róla,hogy a közvetlen közelében egy nagy golfpálya van,és nem messze még az esténként kivilágított,és zenélő szökőkúttól.Na és persze a luxuskikötőtől.Állítólag rendezettebb,és tisztább,mint Sousse.

Az utazási iroda(Medina Tours)is le lett infozva,mert nem tudtunk választani a hotelek között,és ezt ajánlották,mert erre még egy panasz sem volt.Én is várom már nagyon,gondolhatod már számolom a heteket:nincs egészen 1 hónap addig.

A fakultatívról:mivel mi a 10 éjszakást választottuk szeretnénk elmenni a sivatagi túrára.Erről is meséltek jókat-rosszakat,de mi nem vagyunk kényesek,és egyébként is azért megyünk,hogy lássunk is vmit.Ezenkívül nem tudjuk még hova érdemes menni.Gondoltam Karthago-ra,ami csak 2 és fél órás út Sousse-tól,de azt mondják nincs ott semmi.Ha más nem a környező üdülővárosokba ellátogatunk majd,Monastirba is,mert először oda szerettünk volna menni a Skanes-be.

Neked van vmi infod a fakultatívról?Ha igen írj pár dolgot légyszi.Ha hazajöttem mindenképp írok neked a hotelről,és erről-arról.Én is sajnálom,hogy nem egyidőben megyünk.Ti hány napra mentek,és ha nem vok indiszkrét mennyibe került nektek az egész?

Zsu