ancsa119 Creative Commons License 2008.05.19 0 0 365
Sziasztok!

Én tudok dolgozni a cégnél, akarok és fogok is dolgozni náluk.
És látom, hogy minden nap több ezer adatot rögzítenek. Az adatmásolás
munkadíja állandóan fix 4Ft, és nekem kb. 400 Ft-os órabérre jön ki. Hát nem sok, de ez van, legalább ITT TÉNYLEG VAN MUNKA.

De látom nem mindenkinek tetszik. Én is nevelek gyereket, és meg kellett oldanom, hogy közben adatot is rögzítek. Hát valóban nem megváltás, de szerintem megváltást még a kormánytól sem várhatunk (maximum Jézus Krisztustól). Talán egy kicsit lejjebb kellene adni a mércét! Ha van munka, bizony csinálni kell! Nekem sem tetszett először a telefonos munka, de belevágtam (ingyenes újsághirdetési szelvénnyel), és megyeget.

A cégtől minden segítséget megkapok, telefonon. Minden héten kapom a kiadványokat, melyeket továbbítanom kell azoknak,
akik felhívnak telefonon és előfizetik. Nem a kifogásokat keresem, hogy "ügynöki" munka - de szerintem nem az. Mellesleg adatot is másolgatok, de
csak abból külön nem lehet megélni (de ők nem is állítottak ilyet soha...)

Teljesen mindegy: pénz van benne. Ha ez a munka, akkor ezt kell csinálni. A fizetést pedig HETENTE küldik a bankszámlára.

Olvastam ezt a topicot, és látom, hogy rengeteg átverésről írtatok már. Hát ez a cég nem az!!! Tudom, nehéz elhinni, de meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy az pénzt keressen az ember.

Már egyszer írtam egy ilyen fórumba: nem vagyok beépített ügynök, csak a cég munkatársa! Ja, és senkit sem akarok beszervezni, és nem kapok pénzt a cégtől azért, mert jókat írok róluk. Sőt lehet, le is csesznek miatta, de nem
említettem a nevüket, ezét nem sértettem meg a szerződésben foglaltakat, remélem... Azért mertem írni, mert a jelentkezést a cég lezárja elsején.
Szerintem betelik a létszám, és ez azoknak jó, akik dolgoznak a rendszerben, mert a munka nem oszlik sokfelé.

Ez egy normálisan működő munkát adó cég esetében természetes.
Előzmény: Törölt nick (323)