Shakti79 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 364
Helyesbíteném alábbi hozzászólásomat annyiban, hogy nem vonnak le 1 Ft-ot szerver használati díjért, hanem adnak 1 Ft-ot akkor is, ha már a rendszerben van az adat, persze csak munkánként egyszer... (Tekintve, hogy az 1 Ft-ost ki is vonták a forgalomból, nem hinném, hogy ennek akkora jelentősége van, de így helyes.) :)

Persze mindazoknak, akiknek nincs idejük valamilyen oknál fogva órákat a gép előtt ülni (pl. gyermeket nevelnek), azoknak ez nem megváltás. Akiknek meg nincs affinitásuk ahhoz, hogy úgynevezett "telefonos titkársági" munkát végezve ügynökösködjenek, esetleg azt sem engedik meg maguknak, hogy kifizessenek újsághirdetést, azoknak sajnos marad az adatmásolás és fordítás "fillérekért", valamint a remény, hogy nem a sültgalamb repül a szájukba, hanem tényleg találnak olyan lehetőséget, hogy rendkívül szűkös anyagi helyzetükön valamilyen módon javítsanak. Ez van!

Megjegyezném, hogy jelen és korábbi hozzászólásom sem reklámnak, sem egyéb "lejárató kampánynak" nem minősül. További észrevételeimet egyénileg vagy másokkal együttműködve az illetékes hatóságoknál kívánom megtenni.
Előzmény: Shakti79 (311)