szesztre Creative Commons License 2008.05.12 0 0 266

Monkat!

 

Igazad van és sajnos én sem tudom megállni, hogy néha-néha ne írjak...  :)Egyetértek Veled R.R.-val kapcsolatban.

 

És a többiek:

 

Itt nem JÁSZBERÉNYEN van a hangsúly, hanem, hogy elfelejtette, hogy honnan jött. És attól, hogy Jászberény nem egy túl nagy város, én még szeretek itt élni. Viszont van még több város is, ami tetszik. Pl. Pécs. Még Bp-en sosem élnék, hacsak nem lenne elkerülhetetlen. Nem vonz a tömeg, az érdektelen embersereg, a szmog, az állandó dugó... stb...

 

És HURRÁ Réka, vett az Anyukájának egy kocsit, megtehette, nem kell hasraesni ettől, én is vennék az enyémnek, ha megtehetném.  Amúgy a kocsi helyett lehet, hogy jobban örült volna Gabi néni, ha nem kellene a 'Norbi' kaját hordania reggelente, mit reggel, hajnalban.

 

Mellesleg sosem kellett nélkülöznie, már gimnazista korában is megadatott neki, hogy Nike, Adidas ruhákban járjon. Tehát nem volt ő szegény, mint ahogy előadta, hanem egy tök átlagos.

 

Hogy most mije van vagy nincs, az egyáltalán nem érdekel, nem is érdekelt sosem. Nem nézem azokat a műsorokat, melyben szerepel, tehát nem tudok egyikhez sem hozzászólni, mindössze egy-egy nyilatkozatát kapom el a tv-ben, és meg kell állapítanom, hogy gimi óta okosabb nem lett. Sőőőőt.  Szégyen némelyik, a Szigetes egyszerűen felháborító. És nagyon tetszett minden riport, melyet Liptai Claudia készített vele. :)

 

Butasága határtalan.

Előzmény: sziporka66 (263)