Zottjoghurt Creative Commons License 2008.05.12 0 0 312

"nem tudtam újat lefoglalni, mert úgy érzékelte a szerver, hogy még dolgozom az előzőn."

Frissíteni kell a böngészőt!!!! ---ennyi.

Semmiféle csúsztatás nem történik. Nem tudja kezelni a böngészőt?

Nem tudom, miért reagálok, de megteszem.
Nem egyszer frissítettem, képzelje, nem ma kezdtem az internetet használni.
Egyébként meg nem értem, hogy miért kellene nekem fax-készüléket beszereznem, ha minden normális interneten munkát közvetítőnek van e-mailes hozzáférhetősége.

Azért az számomra elgondolkodtató, hogy érdekes módon akkor tudtam kapcsolatot teremteni Önökkel, amikor ú.n. nyilvános oldalon közelítettem meg a témát.
Gondolom, ez erősen sérti az Önök érdekeit. Ha nincs takargatnivalójuk, akkor vajon miért nem lehet ilyen oldalakon kommunikálni?
Vagy teszem azt, a saját honlapjukon?
Szerintem a kérdéseim nem csak engem érintenek, legfeljebb meg lettek félemlítve valahogyan. Közlöm, nekem nincs vesztenivalóm. Feltételezem, hogy a majd' egy év alatt keresett pénzemhez úgysem jutok hozzá, hát akkor legalább próbálom felhívni a leendő dolgozók figyelmét, hogy ha csak adatot szeretnének másolni (mert teszem azt máshoz nincs elég képzettségük), akkor inkább ne fizessenek szerverhasználati díjat.
Nem hinném, hogy visszajön a befektetett összeg.

Egyébként szerintem én semmi sértőt nem írtam, csupán tényeket közöltem. Ellentétben Önnel, aki úgy véli, hogy jogosult ilyen kioktató hangnemben megnyilvánulni.

Előzmény: Shakti79 (311)