monkat Creative Commons License 2008.04.30 0 0 243

Nem emlékszem hogy lehülyéztem volna.Csúnyának tartom persze erről nem tehet,de ne haragudj,ez szuverén jogom.Buta is,és műveletlen ellenben nagyképű,és lenézi az embereket. Ezt pedig a nyilatkozataiból,a beszédkészségéből, a viselkedéséből,a stílusából következtetem le. A férje nélkül még mindig Béres Alexandra edzőtermében tartana órákat.

 

Nekem mást jelent a sztárság,sajnos ma Mo-n az a sztár,aki sokat szerepel a médiában,és a csapból is folyik.

Kimagasló anyagi körülmények között él,van anyagi háttér újabb és újabb dologba vágni a fejszét.Most a RR kollekció,új DVD,RR szépségszalon stb...azt észt nem ő adja hozzá,hanem a háta mögött álló team,na ezt is elhiheted.

 

Csak hogy megnyugtassalak,nem azért tornázom valakire mert szeretem,vagy nem szeretem.Nem az edző személyisége érdekel,hanem hogy hatásos e a gyakorlat vagy sem.Azért választottam RR DVD-it,mert 20 percesek a gyakorlatok.

Viszont az igényes nők programját már én sem bírom tovább,kezdve hogy összekeveri a csuklót a könyökkel,állandóan szexuális megnyilvánulása van,én ugyan nem vagyok prűd,de ez nem is odavaló,egyszerűen közönséges.A hab a tortán,idézem: "Pár edzés  után elmondhatod:Szebb vagyok mint a béka,mert az edzőm Rubint Réka."szó szerint.

El is tettem a DVD-t jó mélyre a fiókba, és most már Béres A-ra tornázom.Klasszisokkal intelligensebb, nem is lehet egy napon említeni őket.

 

Javaslom alaposabban olvass vissza,ha már azért beregisztráltál,hogy engem sértegess.

 

 

 

 

 

Előzmény: Süniné (242)