Son Venuto Creative Commons License 2008.04.18 0 0 21
Még valami . Én a szabadelvű gondolkodást szereTEm ( és azt a pártot , amelyik ezzel a szóval visszaél , nagyon nem ) , és nem kedvelem a rendfokozatokat . Számomra a Szellem osztogatja , s nem halandók a rendűséget , és mondjuk , az inTElligencia alapján ( hadd mondjak egy mondást : " A Szellem legfelsőbb foka a humor .Az igazi szellemi ember mindig szuverén ". Sajnos ezt már nem tudom megírni a rovatomba , az IGAZSÁGOKba , mivel onnan kimoderált valaki ( nem tudom ki , nem sikerült választ kapjak a moderációs topicból ).
A könyvet , ami elég felszíni , szociologikus és nem szellemi , megtaláltam . Bogdan Góralczyk : Magyar törésvonalak , Helikon Kiadó 2002. Semmit sem értett meg abból , mi is a néplélek ( mondjuk ógörög érTElemben vagy akár csak lelatinosodva , mint genius loci )( avagy Szekfű Gyula-i értelemben ). Más könyvről , ami a mai viszonyok feltárásáról szólana a 2 nép közt , nem tudok .
Most bele fogok menni a wysockiban az írások almenüpontba , és akkurátusabban elolvasom azon tanulmányt , ami az Agyarországi Lengyel Emlékhelyekról szól .Még valami . TE hol élsz ? Nem jössz el a május első napján a Lengyelország Standra ?
Előzmény: joby (17)