Son Venuto Creative Commons License 2008.04.16 0 0 70
Kedves Mindenki Itt .
Az itt küldött you tube--os Unitra videofilmektől csaknem bőgtem , elaléltam , összeesTEm , szétszakadtam . . ., egy biztos , újjáéledTEm . Ilyen nincs . . .az az ős--Radmort , amin még nincs az 5 deprez--műszer , szóval az egy olyan dolog , mint amikor az én ( már buborékkarosszériájú , de azért a mai autókénál vastagabb karosszériájú ) 5--sebességes csupaműanyag Nagypolkám után megfogom a kolléga Kormányváltós Nagypolkáját , érzed , hogy benne az anyag még , ott az a hülye külsőkilincsessége , de megbocsátod , mert a korrózióelleni veTEránautós akármiből a koma egy szót sem ért . . .
Aztán teljesen kész voltam , de szerinTEm még a quadnak is vége lene , amikor megláttam működve a Koncert M 3401 S óriásorsóst . . .Fúúúúú , tényleg , most nem lettem volna a kapitalisták helyében . . .Képzeld , az asztalodon állana , jönnének a punciborotválótársadalombanélővakok , azt se tudná mi az . . .( itt megjegyezném , hogy kicsi fiam , volt vagy 6--8 éves , meglátta azt a Vörös Szikrát , amivel még az apu fogta meg az anyut , kérdi ám kis babám , hol kell belegyugni a kazettát . Kicsi fiam . . .).
SzerinTEm , legyen az , hogy ezen rovat is legyen olyan tág , ha Tik is úgy gondoljátok , mint a R.I.L.A.K. , hogy nemcsak lengyel kocsik vannak benne , sőt . . .Mire gondolok , arra , hogy mutassatok itt be szép fotókat szép műszaki cikkekről , hadd lássa az utókorty , valaha alak is volt .
Köszönök mindent .
Előzmény: artur66 (68)