Son Venuto Creative Commons License 2008.03.15 0 0 720
Nem tudom , meg tudnád--e nyerni az ezévben való "versenyt" azt illetően , hogy Te legyél--e a R.I.L.A.K. év embere , de azok alapján , amiket mostanában küldtél , ideologikus közegekben már rég tiszTEletbeli elnökké váltál volna . Csakhogy nálunk (( és mit jelent az , hogy MINK , aholis ez egy kirekesztés volna a TIKkel szemben ? . . .)) nincsenek státusok és tisztségek ( ahogy azt már páran észrevették az Írók Szövetségében a Flakvierling által létrehozott rovatot illetően ), így csak azt tudom mondani így 50 megélt év távlatából , hogy sikerált néked csinálnod egy olyan IDEKÜLDÉST , ami azt a megcsalásomat , hogy egy Tarpan Honkerral azért csak--csak megcsaltam volna a Tizenegyablakost , szóval ez a kabriolet Terepjáróóóóóóóóóóóóóóó , .................. . . . . . . ............ , és mindez "csak" prototípusa volt a Honkenak . . .
Szóval .
Átnéztem ezeket a lengyel militari ( így , í-vel ) Honkerokat . Szép . Tényleg döbbeneTEsebbek , mint a nagy hírnévre felpukkasztott ilyen , meg olyan nagy márkájú dolgok ( a XX. szd. 4 fő dolgának egyike sajnos az , hogy meghúzatta az embereket a logó , a szimbólum , a Név , a márka ) ( most ne elemezzük , miknek a következményeképpen . . .), de te most túlléptél nálam ezeknél a dolgoknál , s ha a Márciustizenötnek vége lesz , és mással már többé nem fogok foglalkozni , mint Petőfiékkel , akkor komoly Munkát fogok adni a lengyeljeinknek , HOGY SZEREZZENEK MÁR NEKÜNK EGY ILYEN

KABRIOLET LENGYEL TEREPJÁRÓT , AMI PROTOTÍPUSA VOLT "CSAK" ANNAK A HONKERNEK , ami azért szépen leverni látszik néma józsefattilaicsendben a márkás márkák terepjáróit . Bár az is Honker vala , ami azon a YouTube--on a sziklára való felhajtáskor nem veri le az áll söröspalackot . . . Ilyen ez .
Előzmény: haflinger (679)