monkat Creative Commons License 2008.02.27 0 0 212

Hát nem tudom h ki isteníti.Szerintem sem szép nő,sem nem bájos,de van amikor önmagához képest egész jól néz ki.

 

Azért a fitnesszben ne írd le teljesen.:)Az update-el együtt igenis megalapozott, hatásos,persze kell hozzá kitartás,és csinálni kell.

 

Én már tényleg nagyon sok mindent kipróbáltam,stepp,ill. fitness aerobikoztam, csináltam a callenetics-et,tornáztam Béres A-ra,van otthon pilates dvd-m is,mégis most  RR: Add önmagad gyakorlatait csinálom, mert jónak tartom.

Lehet,h nem volt előtte élsportoló,(de elég régóta tart órákat,ahhoz,hogy komolyan vedd)lehet h az én mezei fitness oktatóm is csinál ilyen hatásos gyakorlatokat,rossz ,vagyis inkább kellemetlen,hogy nincs a végén lenyújtás,de szerintem a ma piacon lévő fitness kazetták között megállja a helyét.

 

Pld.Kállai Ildikó nekem gyenge,bár csak a kismama tornáját ismerem.Béres A. nagyon jó,főleg a jordániában készült,viszont neki meg túl bonyolultra koreografált a bemelegítése,mondjuk ez a legutolsó szempont,(de nem elhanyagolható),de neki jobban elhiszem,hogy az,amit csinál hatásos,ergo benne jobban megbízom,mert jól el magyarázza,hogy mit miért úgy kell csinálni.

Kétségkívül nagyobb a szakértelme,mint Rubint Rékának.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Irdatlan (211)