monkat Creative Commons License 2008.02.14 0 0 195

Na nehogymár megfutamodjunk:)

 

Szapuljuk csak tovább,ha jólesik,végül is erről szól a fórumozás,vagy mi:D

 

Szóval,akkor biztos Te is láttad a sztárok a jégent.Na előttem ott aztán teljesen leszerepelt,amilyen merev,falábú volt...,meg az az idétlen bárgyú vigyor az arcán.

 

Én azok táborába tartozom,akiknek tetszik a tornája,mert már sokfélét kipróbáltam, nekem nem unalmas, és igenis érzem a hatását.De mint nőt, egyáltalán nem bírom, a "gömbköldök Réka " gúnyneve is nagyon beletalált.

 

Az öltözködése az nekem nagyon nem jön be,ez a mindent kitevő stílus amúgy sem.Főleg mert a melle mű,meg még kitudja mit plasztikáztatott.Az arca csúnya, de az igaz,hogy abból ki van hozva a maximum.

 

Most nagyon gonosz leszek, de a mellhártya gyulladása körüli felhajtás,hogy hajszálon múlt az élete,stb,..szerintem az is csak felhajtás volt,hogy mindenki rájuk figyeljen.És akkor előadja Norbi,hogy mennyire hiányzik az otthoni főzés illata,hát ez a Réka kapásból nem úgy néz ki,mint aki otthon rendszeresen főzőcskézik.Az egyik DVD végén, van kaja tanácsadás, abban Réka kivajaz egy jénait,hát röhej,ebből vontam le a következtetést.

 

Nem bírom na, most majd engem is kimoderálnak.

 

 

 

 

Előzmény: eperke5 (194)