Lilla84 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 349
Én úgy vélem nem árt a pánik keltés és a globális felmelegedés felfújása!
Az indokom pedig az, hogy az ember végre rájöhetne mennyi kárt okozott a Földnek, mennyire kihasználta azt, milyen mértékben aknázta ki, és semmit nem tett azért, hogy a tőle elvett dolgokat pótolja. Szerintem igenis fontos változtatnunk, mind a túlszaporodás ügyében mind pedig a mindennapi életében, gondolok itt a megújuló energia források használására, a szemét újrahasznosítására, és egyáltalán a természetre való figyelésre. Számomra igen is a legégetőbb probléma az éghajlat változás kérdése, és az, hogy meddig tudják még húzni az időt bizonyos országok, hogy beismerjék tenniük kell valamit (gondolok itt az Usa-ra, Kinára, Indiára).
Egy idő után az olajtársaságoknak is be kell látniuk más erőforrásokra lesz szükség és talán addigra nem fogják kiírtani az összes esőerdőt és Alaszka nemzeti parkjait sem.
Nem tudom kinek mi számít, te bennem egy világ fog öszeomlani mikor Velence, Holandia stb. elsűllyed vagy kihalnak a jegesmedvék.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de sajnos már naponta gondolok erre a világot megrengető jövőképre, és sajnos ahogy haladunk előre az időben ez egyre csak rosszabb lesz.