AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.10 0 0 23
3 éves szülinapon 20 gyerek????
Rémálomnak is rossz, 3 éves korban 3 gyerek (vendéggyerek) untig elég... én pontosan ezt csináltam anno, amikor az egyik lányom 3 a másik meg 4 éves volt, és közös szülinapot csináltunk.
Elmesélem jó?

A lányok olyan oviba jártak, ahol a hely kicsisége miatt nem tartottak soha farsangot ill. jelmezbált. Én meg gondoltam egy nagyot, és azt mondtam, hogy ünnepeljük együtt a két lányt, (egy hónap van köztük, februári ill. márciusi születésűek), de jelmezbált rendezzünk, és erre hívjuk meg a szomszéd gyerekeket is. Olyan 6 gyereket volt szándékomban meghívni, de amint elterjedt a híre (lakótelep, sok anyatárs, kisgyerek), sorra jöttek, hogy jaj ugye mi is mehetünk? Sőt neszét vették az unokatesók is, meg a férjem barátja ahol 3 kisgyerek volt... a végén 19 vendéggyerek jött össze, de akkor már féltem. Azzal bíztattam magam, hogy sebaj, inflenzaszezon van, a fele úgyis beteg lesz.

Ez így is történt, csak éppen betegen is elhozták őket. Másik baromság amit elkövettem az volt, hogy nem mondtam meg a buli végét, csak az elejét, jöttek négyre, de a legtöbb szülő bedobta az előszobába a kis tündéreket, indiánokat, seriffeket, varázslókat, aztán elmentek moziba azzal a felkiáltással, hogy jó helyen van a gyerek. Hálistennek, még az előszobában lefényképeztem mindegyiket - ez jó ötlet volt, mert 10 perc mulva, miután egy serriff meg egy varázsló összeverekedett, már minden jelmez cafatokban lógott róluk...

Ráaádsul a férjemet berendelték aznapra valami konferenciára, és ő sem volt otthon. Majdnem egyedül voltam 19 tombolni vágyó 3-4 évessel. Ha nem készítem elő előtte a lakást úgy ahogyan alább leírtam (apróbb játékok, törékeny holmik a loggiára, lemezjátszó egyebek a szekrényfal tetejére, a loggia ajtó elé húztam az egész ülőgarnitúrát, hogy neki ne szaladjanak az üvegajtónak és ki se tudjanak menni, beszereztem a műanyagpoharakat, tányérokat, szalvétákat stb), akkor azt hiszem még vér is folyt volna, így megúsztam azzal, hogy mint egy zombi járkáltam közöttük, és hol itt hol ott fegyelmeztem őket.... néha ujra álmodom az egészet, ilyenkor verejtékben fürödve ébredek azóta is.

Másnap itthon maardtam és egész nap csak feküdtem és a plafont néztem.. :-(((

Na mindegy, ha már 20 gyerek, akkor
-mondenképpen legyen melletted még pár szülő, aki segít, és mazsolázz az alább felsorolt vetélkedőkből amit itt a gyakorlott zsúros anyukák leírtak.
Előzmény: uzsióvónéni (22)