pmárti Creative Commons License 2008.01.10 0 0 36579

Szép napot mindenkinek!!!!  Nálunk is süt a nap hurrá!!!!!!

 

Nuska! Sajnos tegnap nem volt időm topikolni,, pedig biztos jót tett volna neked még egy kis nyugtatás, az egyszer sem biztos hogy elapadsz, a stressz is néha átmenetileg csökkenti a tejet. , de ha iszol elég folyadékot bármit, nem szükségszerű tejet, gyümölcslevek, befőtt vagy bármilyen szénsavmentes ital pótolja a folyadékot, de szoptatást ne hagyjál ki, amikor kéri a pici, akkor szoptatsd meg picit eszik és jobban megnyugszik az  közelségedtől. Aktív védőnő koromban én a herbáriás anyatej serkentő teakeveréket ajánlottam, ami egy kicsit büdi, de a hatása jó! Az én Mónikám pedig a milupás anyatejserkentőre esködött az első gyermeknél, a kis Petránál aki most 11 hónapos már nem kell semmi serkentőt innia, mert még most is szopizik a babuci! De őnála is voltak ilyen átmeneti csökkenések 1- 1 napra, de utána visszaállt a régi kerékvágásba minden!Annyiszor szoptasd ahányszor igényli a pici, még ha kevés is van az is "gyógyszer" neki!!!Ha tudok valamiben segíteni tanácsot adni btran kérdezzél! Pusz Márti

 

Lr JUdit csudiszépet alkottál ismét!!! Remélem nem reagálsz a "jóindulatú "megjegyzésre, hagyjuk nem ér az egész annyithogy keserű szájíze legyen mindenkinek! Volt-nincs......bánja!

Besztercán Mónika nagyon szélpek a terítőjeid!

Nusa!!! Remélem már van horgolótű a kezedben!!!picit tornáztathatod, szerintem is a horgolás nem olyan megerölteteő a kéznek mint a kötés!Gyógyulgassál Pusz  Márti!