Briella Creative Commons License 2008.01.09 0 0 36563

LRJudit, igazándiból nem tudom, hogy irigyeljelek, vagy sajnáljalak amiatt, hogy ilyen sok időd van arra, hogy "NE minősítsd mások viselkedését és személyiségét", de azért hébe-hóba találj olyan embert, akin köszörülheted azt a gonosz nyelved. 

Vagy ez megint a te érdekes humorod volt? Kár, hogy többek között én sem tudom értékelni.

 

 

Köszönöm a jónéhány együttérző, vigasztaló levelet azoktól, akik még decemberben nem itt vagdalkoztak, hanem leírták az itteni fősodortól eltérő véleményüket. Sajnálom, hogy nem olvastam el őket még akkor, és nem is válaszoltam rájuk, de igyekeztem teljes mértékben távol maradni, és ezt az e-mail címet csak ezzel a fórummal kapcsolatban használtam.

Aki pedig tudta a gyakrabban használt címemet, és oda írta meg ma, hogy nézzek be, mert megint én vagyok terítéken, azt kérem, hogy máskor ne tegye (sajnos nem tudom ki volt, nem tudom összekapcsolni a nickjét az e-mail címével - bár régebben biztos, hogy leveleztünk már). Egyszerűen nem vagyok rá kíváncsi, hogy egyes ismeretlenek mit agyalnak az én jellememről.

 

Tényleg nem szeretnék többet belepancsolni fórum életébe, nem áll szándékomban indulatokat, vitákat gerjeszteni. Ha valaki esetleg ír az e-mail címemre, néhány napig megnézem, aztán igyekszem elfelejteni, hogy létezik.

 

Kézimunkázzatok sokat, és legyetek jók egymáshoz!

Előzmény: LRJudit (36440)