SanyaX Creative Commons License 2007.12.21 0 0 15
Szia!

A tengervizes orrspray nem rossz megoldás, de azt tapasztaltam, hogy a csipketea főzet sóval hosszabb távon sokkal jobb ls kíméletsebb. Sőt még azzal javítom, hogy néhány gyógynövényboltban lehet kapni tölgyfakéreg restzeléket, és abból is egy picit (fél kávéskanálka, nem több) rakok bele. Ez a főzet a legjobb az öblögetésre. A sós víz tisztít ugyan, de egy kicsit erősebben bántja a nyálkahártyát. Főzetlen sós vizet semmiképpen ne használj.

A hámosító krémeket is ajánlják néha, de mint írtam, ezek a nyálkahártyára nincsnek jó hatással.

Amiket leírtál a körülményekről, azok egyértelműen okozhaták a problémát. A legjobb az, ha reggel, este, ha tudod napközben is, valmilyen olajat csöpögtetsz, mert azt nemkell dörzsölni teháát kíméletes, és magától szétterül, és megszűnteti a fájó száraz érzést. A Coldastoppal újabban kísérleteztem, de nagyon jónak tűnik.

Az orrsövényferdülés azért okozhatna gondot, mert belül az áramlás megváltozik, és ennek fizikailag lehet szártító hatása. De ez nem lehet akkora mértékű, ami nagy gondot okozna. Viszint a műtét után az orrüreg nagyobb marad, és ez ugyanazt a problémát okoza, tehát ezért sem érdemes ezt megcsináltatni. Másrészt mint írtam, a nyálkahártya durván sérül, ami pedig a legfontosabb ebben a betegségben.

Írok majd egy mailt is hamarosan,
Üdv
Előzmény: kiscement (14)