SanyaX Creative Commons License 2007.12.20 0 0 13
Kiscement, a leírtakból azt látom, hogy sanos van egy enyhe ozaenád. Nem fog elmúlni, csak kezelni kell, gyakorlatilag amíg élsz. Amiket az orvosok csináltattak veled, az részben fölösleges, részben káros, ezekből semmit nem szabad folytatni (Negranormol, stb.).

Az orrsövényferdülés kialakul közben, de nem a probléma okozója. A műtét egyrészt nem segít semmit, másrészt tovább roncsolja a nyálkahártyát, ami utóbb még nagyobb kárt okoz. Ha tükör előtt enyhén megnyomod az orrcsúcsodat, akko rláthatod is, hogy van-e ferdülésed. A mandulaműtét a legnagyob dilettantizmus, mai orvos ez esetbe mondhat.
A bacilusok csupán az öntisztulási folyamatok romlásának következményei. A rendszeres tisztítás esetén a bacilusok maguktól eltűnnek.

A mások által érezhető szag valós probléma. Mi ezt egy nagyon rövid idő után már nem veszük magunkon észre. SZintén csak a tisztogatás segít rajta, mert a szag egy bzonyos ideig nem jelentkezik a tisztogatás után.

Nagyon-nagyon vigyázz arra, hogy a tisztogatás ne válljon rutinszerűvé, aza mindig maradjon nagyon kíméletse. Ha megszokjuk, akkor úgy okozunk kárt, hogy csak jóval később vesszük észre.

Ha adsz egy emailcímet, még írok majd pár egebet is, de addig is kérdez bátran.

Üdv., Sanya
Előzmény: kiscement (12)