Törölt nick Creative Commons License 2007.12.10 0 0 256
. . .szerinTEm Mirkus . De majd elme gyünk , s megnézzük . A you tube , amit a 247--ben írsz , remek . Gondolom a Település Nysa / Neisse . Nagyon németes minden .


Különben a csütörtöki--pénteki meghurcoltatásomat megelőzte az , hogy pert folytatok egy cég ellen bő 2 éve , akik elcsórtak 10 évet az öregkoromból .Hoteljaik vannak . Most nem akarom elemezni , mi történt , de biztosan láttál már gyerekkorodban western--filmet , ahol is a személy százzal áll szemben . csak ott az győz , én meg vesztettem többszázezer forintot ( az uccsó tárgyalásra még az ügyvédem sem jött el . . .)( ilyet addig magam sem hittem vón el ).
Gondolkodam , lehet--é mögöttes tartalomra gondolni ? Én azt gondolom , hogy itt az Isten , hogy bár én nem szoktam elvenni , hanemhogy pont ellenkezőleg , szóval mégiscsak " ledolgoztam " valami saramat ,szóval a Jóisten meg úriemberként rendezte le a dolgot velem a Bíróságon , mert ki tudja , ki ellen valaha mit követhettem el . Sok olyan emberi életet ismerek , hogy a személy mindenét odaadná , ha csak ennyi baja volna neki , mint lett nékem .

Szerb Antal ( akiről megint sikerült fölvegyek még egy dokumentumfilmet az M2--ről ) írja a Világirodalom története című könyvében , hogy a westernhős úgy aránylik a kereszteslovaghoz , mint Madách eszkimója milthiadészhez . Micsoda egy mondat !!!!!
Előzmény: Flakvierling (251)