=D Doma Creative Commons License 2007.11.27 0 0 203
hát az az interjúbolás még biztosan várat magára mert a kocsi nincs itthon és szerintem sokkal szebb látvány egy a téli takaró alól előszedett lepucolt, rendbetett Piros, mint egy fekete sátor )

van is egy két tervem már így előre a "felújításra": miután a tűzoltó szerek továbbra is kellettek ezért üres a kocsi raktere, csak a gyári "talicska" és a tartók vannak meg. úgy terveztem hogy egy furgonból vagy By személyvagonokból be kéne szerezni lehajtható üléseket hátra illetve a padlót mindenhol (elől is) lefedném "kazánlemezzel" azaz rombuszos acéllemezzel. bár nem olyan mint a gyári állapot, de hasznosnak hasznos, szép, és nem tűzoltó idegen, hiszen ott ez az "anyag" mindennapos. motor, váltó marad, külső is, csak 4 króm dísztárcsán gondolkodom, és igen "vad" lenne fehér búrákat rakni az indexre illetve hátul a prizmák helyére két két fehér tolatólámpát raknék így hátul 2 fehér 1 piros lámpa lenne, és emészthetőbb lenne a tolatólámpa mint egy külön felrakott )
esetlegesen fehér csík lenne ablakvonalban, de ez még alakul, modelleken vizsgálom az összhatást. olyasmi lenne mint a spec autós topicban a csepel tűzoltóé.
Előzmény: sapirico (201)