Napoleonspaceship Creative Commons License 2007.11.26 0 0 173
SzerinTEm te fogsz tőlem kapni ajándékba egy R.I.L.A.K. filmkazettát (= 480 perc , ebben 2 riportfilm is van a kis furcsaságról . De kukkantsd meg a boltjukat magad is . Kék a cégtábla , kormányösszekötőket , sszilenteket , kormánygépeket , gömbcsuklókat idomítanak . Kell , hogy tudd , hol vannak . Ha mégis elakadnál, Mester , akkor előkeresem a Galántai Tamás telefonszámát . Azzal a 3--ajtós Zsigulival meg nem tudom mi lesz . Én szerinTEm ingyen hazaviheTEd , ha megigéred neki , hogy visszaépíted . Ami engem illet , nékem van egy nemkispályás külsejű Nagypolkám , mozaik , de 23 éves . Most lett volna bebőrözve és el--fásítva ( velúr 350 000 ft munkadíjjal , a felét meg is csináltam volna ) , cskhogy január 22--én meg megvettem Dudukát , aki egy NYSA 522M , a tizenegyablakos ( tudod , a faúvések mondják arra a hipszter VW mikróbuszra , hogy " A Huszonháromablakos ", ami a Szelid motorosokban van , nem a Doka, nem a Samba , fene tudja , mi a neve ).
Így a Polka elluxusosítása szépen le is állt .
Mindkét autóval azt szeretném bitonyítani , milyen lett volna , ha a Szövetséges hatalmak a jóval olcsóbb balkán--félszigeti partraszállást valósították volna meg , átvágtak volna Dubrovnikon keresztül sarajevó , Szeged , Debrecen , Miskolc , Kassa , Krakkó és Warshow vonalon , a tetves russzkik meg maradtak volna ott , ahová valók , itt maradt volna a szabadság , a szerelem meg a színvonal . Milyen volna egy kapitalista Lengyelhon általi Fiat 125 liscensz ? És egy amcsis NYSA ? . . .Noshát benne vagyok a projektekben , de csak TErvben , mivel ezév szeptember 1. óta még kevesebbet tud az alsó-középosztály költeni , márpedig én belőlük éek ( eddig feladtam vagy 55 000 értékű hírdetést , és csak most lett egy új angolos tanítványom , az is , ha marad , mondjuk 3 befizetésig , csak a deficitet nullázza le . . .).
Most az van a Duduval , hogy kapott egy fa--bársony kanapét , egy török szőnyeget , 2 norvég rénszarvas bundit az első ülésekre , egy fa Unitra 220V--os rádiót , ki lett elképesztően szépen tisztítva , fel lett újítva a mocija ( most bejáratós a kicsike ).
Előzmény: zolee73 (155)