Napoleonspaceship Creative Commons License 2007.11.26 0 0 172
A névadással vigyázni kell . Elmondom , hogyan is járt a THOR , aki a www.polski.hu weblapot létrehozta , és aki a Nagypolka Klub vezetője volt ( ma az id néha írogató Erna a főnök ). Azt a nevet adta a Nagypolkájának , hogy Mjöllnir , ami valami pörölyszerű fegyvere volt az előbb megnevezett istennek . Csakhogy itt is a törzsasztalon van egy Thor , és , mit ad Isten , van egy Mjöllnirje . . .( ami nem autó ).
Persze az sem dráma , ha valamiből 2 van , még össze is ismerkedhet a két fél . . .Például : próbálok képet tenni fel a Nagypolszki rulez--ra is , eredménytelenül , hogy a Kiss István , aki nagy amcsiautó--rajongó és tulajdonos is ) lemásolta kérésemre az egyedi ötletét , és ezt a képet szerettem volna bemutatni . El Ford Thunderbird--esítette a Nagypolkámat , olyanra csinálta , mint az övé , ezzel értéktelenebbé tette SZERETÉSBŐL a saját kocsiját .
TEhát : Vigyázz a névadással , és az sem baj , ha olyan nevet találsz ki , ami nevet egy Zuk--ra adott már egy lengyel TEngerparti lány , aki csak arra vár , hogy találkozatok 5 áv múlva , és feleségül vedd .
Előzmény: =D Doma (149)