=D Doma Creative Commons License 2007.11.22 0 0 142
persze nem csak egy esemény vezetett ide, hiszen ez a zuk csak egy volt a párból, és az álom hogy ilyenem is lesz csak álomnak tűnt.
nyáron egy kedves szomszédunk és barátunk, aki egyébként önkéntes tűzoltó mesélt egy valahai tűzoltóról, amit 8 éve eltettek, és azóta talán páran el is felejtették, hiszen új sheriff érkezett a városba. ) egy gyári zuk tűzoltó volt.
és a szavakat tett is követte, megmutatta a kocsit. hátsóudvar, dzsumbuj, ahogy kell és feltűnt egy kopott, koszos, elfeledett, fakó bordóspiros tűzoltó nyitott ablakokkal, itt ott hiányosan )
azonnal megtetszett...
a tetőn a kerek villogók, a pöttylámpák, és a tagadhatatlan tűzoltó jegyek )
szinte rögtön jött a kérdés: "nem lehetne e, hogy a villogókat megkapjam?"
megígérte hogy utána kérdez.
aztán rá egy napra gyorsan felvetettem a szirénát is a listára ) hiszen honnan máshonnan lehetne szerezni (vannak olyan tárgyak, amik mint a régi autók, ugyan úgy "megmentésre" szorulnak, de legalábbis mindenképpen kellenek. a teljesség igénye nélkül: jelzőlámpák, régi mobilok, táblák, telefonok, modellek, lávalámpa, plazmagömb... megkülönböztető villogók, sziréna, stb)
szóval ezekre feltétlenül szükségem lett volna )
aztán sajnálni kezdtem szegényt "8 év háborítatlanság után megfosszam attól, ami leginkább tűzoltóvá teszi?" megkérdeztem mi a sorsa, bekerül e a múzeumba? de nem voltak vele ilyen tervek, hiszen pár kilóméterre aktívan szolgált egy másik zuk.
és akkor gondoltam nem jól van ez így, kérdezze meg hogy akkor mi lesz vele, nehogy ott vesszen, fészerré legyen, vagy esetleg valaki bevigye a méhbe.
nemsokára jött a válasz: nem kell senkinek, csak útban van, azé aki előbb viszi...
Előzmény: =D Doma (141)