Symbian Creative Commons License 2007.11.21 0 0 58
I.M.R.
Márpedig megtörtént a térváltás, költözésileg. 40 órát talpon lenin, ember nemesz, pakol és cipex. Picit arrébb, picit többért (és itt különösen a Gondviselést említenem, ugyanis tényleg a lakás talált meg engem...hihetetlen!!!!!) Ez a picit többért annyit tesz, +5 viszont a közös kőcség -3 tehát +2 per hó. Mindezekért jó Symbian egy full felújított, klímás, boltíves, új nyílászárós, igényes bázisra (s)zökkent át...mondom, Gondviselés márpedig van..szóval a régi, kissé(?) lerozzant lakomat elfelejtettem, mint Pistike a gyerekkorában ígért biciklit.
Viszont hűtőgép, mosógép kerestetik, ez utóbbiból vékony tipus, ami helyre applikálható.
A kezdeti csüt-pénteki határidőm hétfőn délután 4kor egy borízű hang kíséretében 24 órára csökkent ( gyk: holnap délutánig menny ki a lakásból mááá tee..) minekutána épp internetet fizetek az Erzsikénél ( továbbiakban Istenn őke) akkor ő elcsicsergi, van nagyon szép kiadó lakás, épp ott a tulaj, festés utáni átvételre...menjek, nézzem...
Lenyűgöző színek, végigkóstolom a helyiségek hangulatait, már teccik...majd az ablakhoz lépek...mellbevág, ahogy teljes rálátásom van az erdőre, a tisztásra, a Mindenségre. Megalkudtunk.
A dolog igazsága, hogy nem idegeskedtem, hanem a Gondviselésben bíztam, az utolsó pillanatok megoldásaiban hittem...és ahogy mondják, a hit csodákra képes. UFF.

(Az I.J. rövidítés = Így jártál...az említett oroszocska testvérpárocska szájából (pontosan már nemtom melyikéből) hallottam legelébb, úgy 2000 táját, mikor meggyütt a havi problem és elmaradt az esti huncutságunk...aszonta: így jártál...de rég volt, drága kenyér..)

Bár a neten lógok, sokat dógozok, nemtom mikor jutok a Lengyelországos tárhelyre.
Üdvicsekk: Symbian
Előzmény: sapirico (49)