sapirico Creative Commons License 2007.11.14 0 0 94
Chér raider .Nyitottam itt valahol ( csak mint kezdő , nem tudom hol , mert én azonnal betetTEm a kedvencek közé ) egy topikot , a neve IGAZSÁGOK . Hát , hogy megnyitottam , nem TElt bele pár perc . és jelentkezett is egy tag , csokis a neve . Nézem a 30 000 (!) hozzászólásait , hogy témakört csórjak , mint itteni kezdő , hát sohasem tudta a server megnyitni , csak azt , hogy van egy blogja . Ebből kiderült , hogy Citroen--es . Nézd meg , miket is írt . . .
Mos keresem a COCH--t itt de nem találom . . . Fel kéne egy kicsit dobni , öreg COCH--s vezetőitek , hogy ezen a téren semmit sem tesznek . ..Egyre több összefonódást látok a lengyel és a francia autók szeretői között . . .
Más . Az a fazon nem Göbölyös , hanem Göböly Béla . Kinél kutakodjak a koordinátáit illetően ? nagyon érdeklődött az Albertirsai találkozón a R.I.L.A.K. iránt , direkt kérte , hogy legyen kiértesítve a dolgainkról , én meg is igérTEm neki , hogy tájékoztatni is fogom dolgokról , de csak mostanság érett meg a lelkemben , a sok francia--lengyel titkos kapcsolatok , hogy így elerősödTek , hogy kapcsolatba lépjek ezzel a lélekkel , most meg nem tudok . . .Aide--moi !! (= segíts ).
Éljenek a Peugeot 604 klubok !!
PS. Tudsz ezekről ? Ítrhatsz az IGAZSÁGOKba is , hadd legyen ennek a csokisnak egy jó napja ( ha megtudod , hogy milyen kocsija van a fószernek , dobsz egy hátast . . .Kíváncsi vagyok , hol él .)
Előzmény: raider (93)