Anao Creative Commons License 2007.11.14 0 0 263
Sziasztok!
Megoldottam a penészes mosószertartó tisztítását:) VÉGRE!!!
Tegnap meguntam, hogy milyen ocsmány a tartály, és gondoltam, megnézem, lehet-e kapni esetleg utángyártottat. (ja, természetesen ez is a felül töltős Whirlpool). Naná, hogy lehet kapni, 7000-8800.- ig terjed az ára. Kissé nagyot néztem.
Így aztán gondoltam, lesz ami lesz, nekiesek valahogy, és kipróbálom a jobbnál jobb tisztítószereimet, amik itthon vannak.
Tudom nem nagyon kéne reklámozni, DE:) van ez a Well Done család habja fürdőkhöz meg csapokhoz, meg ilyenek, és van ugyanennek a családnak egy zsíroldója. Először a habbal próbálkoztam, jól befújtam, aztán erős sugarasra állítottam a tusoló fejet, és forró vízzel próbáltam erősen belevizezni. Aztán ennél már kihullot egy két pötty, de nem nagyon jött össze. Aztán gondoltam, hogy meg lehetne próbálni a zsíroldóját. Azzal is jól telespricniztem, majd hagytam állni ezt is egy kicsit, és ugyancsak jött a forró víz. És igen, sikerült!!!!!Kijött az összes trutyi, mert azt hiszem, jobb, ha nem is gondolok bele, hogy az mi mindent takarhatott. Szóval végre valahogy kiszedtem belőle, igaz érdekes szerrel, de bevállt:)

Szóval csupán csak fél órámba telt, és kerestem rajta 7-8000-et:)