sapirico Creative Commons License 2007.10.29 0 0 20
Fojt a tás .
Tudod , voltak fura emberek , amikor az a tetves rezsim végre összeomlott , akik a Hirdetés nevű ujságban ( ami egy valaha a szocializmusért magyarországra letelepedett nímöt által lett megalapítva , és húzta , amig tudta ) elkezdtek az internet előt 5--10 évvel fórumkodni . Ezek az aljas , a homogéneklegyünkmmááá elvre , elvárásra fittyet hányó alakok megteremtették azt a ma már zsurnalisztika--történeti dolgot , ami alapja lett annak , hogy te most itt ide írhatsz . mert ne feledd . mindig a nagy egyéniségek lendítik előre a dolgokat , a lényeglátás , az unideologikusság , és a szabadság .
Szóval ezek a Harminckettes Rovatba írók egészen elképesztően tágra nyitották az írás világát , s olyanok is megjelentek , akik még ma sem foghatók fel igazán , hogy kik is voltak . Ez a Mágnesrúd egyik vége . A másik végén találhatók azok , akik a Csajkát avagy mondjuk egy Traction--t csak feketében tudják elképzelni , mert még életében nem evett curryt .
Igen , a R.I.L.A.K. "kimenőszövege" nagyon is harcias .Kizárni akarja azokat , de ki is fogja , akik lecseszik a György Balázst , hogy hogy is merte a Traction Avant--ot bordó és tojáshéjszínűre festeni .
Ami Féjja Zsolt barátomnak a Veteránban való cikkét illeti , az egy jó írás volt , csak tul szerelemtelen . Én , mint nyelvtanár , azt szoktam mondani , ha nyelvet akarsz tanulni , kerülj így vagy úgy olyan állapotba , hogy majd Szerelmes légy abba a nyelvbe , légy képes súlyosabbnál súlyosabb Áldozatokra , külünben az a szép nő , mondjuk az olasz nyelv , nem--igen lesz a tiedé .Az írásából a Szerelem hiányzott , másfelől egy nagyön szakavatott , de kicsit nüchtern írás volt . Jó , hogy megírá a Zsolt .