Törölt nick Creative Commons License 2007.10.09 0 0 151
Rühellem az ilyen kijelentéseket és azokat a férfiakat akik ilyen kijelentéseket tesznek pusztán azért mert már nincs jobb érvük. Primitívek. (ne lelkesedj - attól, hogy kiakadtam a primitívségeden még nem lesz neked jobb)

(megjegyzem itthon vagyok a gyerekkel napi 24 órás készenlétben, mellette csinálom a posztgradot, tanulom a php-t stb. stb. ÉS ha kell akkor még azt is kibulizom, hogy ne dudáljanak a vonatok... igen, mert erre IS van még energiám... főleg mert egyszerűen eszem ágában sincs hagyni, hogy valami kiiktatható/mérsékelhető dolog miatt lejjebb menjen az ingatlanunk értéke.)

Azt pedig végképp nem értem, hogy mit keresel még mindig itt ebben a nemszeretem topikban - vagy ennyire ráérsz? Tök jó neked. Komolyan.

Ja... a dudálásra az a válasz, hogy mert KELL és BIZTOS MEG VAN AZ OKA elég gyenge. Voltak itt többen is akik valóban nagyon jó és nagyon hasznos dolgokat mondtak (pl. hogy ha kötelező akkor ne a MÁV-hoz hanem máshoz forduljak, nézzem meg, hol vannak illegális gyalogosátjárók; tipp, hogy volt ahol elérték a tilalmat; mi lehet az oka a dudálásra -pl. átjáró ami itt nincs; esetleg hajléktalanok akikkel szemben ugyancsak el lehet járni - bár én belőlük nem láttam errefelé egyet sem stb. stb. ) Na ők azok akik valóban azért jöttek ide hogy segítsenek vagy legalább értelmesen hozzászóljanak. A CSAK és a MERT KÖTELEZŐ és a "nem érted te hülye " stb. az kevés, sőt, inkább zavaró. Ilyenkor jobb inkább semmit se mondani.

Egyébként meg nem tudom mi történt, de a napokban senki se zajongott a házunk előtt - ezek szerint mégiscsak megoldható a közlekedés enélkül is?
Előzmény: Törölt nick (148)