Törölt nick Creative Commons License 2007.10.04 0 0 77
átnéztem a Panorámás topikba... úgy látom nem csak én sokalltam be... ez pl. egy tök friss beírás:

"Én úgy emlékszem, persze lehet, hogy ez nem így történt, hogy annak idején (másfél éve) "petíciót" nyújtottunk be a MÁV -hoz, a felesleges dudálás mellőzését illetően. Mondom, lehet, hogy ez csak az emlékeimben így maradt meg....minden esetre újra fel kellene hívni a VASÚT illetékeseinek a figyelmét arra, hogy tűrhetetlenné kezd válni a (megkockáztatom: zömmel "direkt" ) dudálás....feltételezem, ennek is, mint mindennek megvannak a maga szabályai.

Ráadásul bőven elég a repülőgépeket hallgatni, ami persze a lassan már csukott ablakoknál nem lesz annyira zavaró, de a dudálás - mostmár szinte egész éjjel - annál inkább, amelyet sem a zárt ablak, sem a zajvédő fal nem tompít kellően."

...........................

Úgy tűnik nem csak én lettem kicsit túl érzékeny mostanában...

lehet, hogy a MÁV-osok szemében ezek jogos dudálások de azért legalább illene valahogy reagálniuk... nem?

Az meg elég undorító hozzáállás, hogy megszívtuk, költözzünk (Mintha egy csótány emlegetett vola mostanában ilyesmit... úgy látszik ragadós a stílus). Mintha az olyan könnyen menne. Szerintem normális kommunikációval is meg lehetne ezt oldani a máv és a lakók között (vagy pl. este csak rövid dudálás - furcsa módon van olyan vezető akinek ez megy...)






Előzmény: Törölt nick (76)