monor-21 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 29

Nem azzal van a baj, hogy itt a vasút mert nem zavaró. Ami viszont az, hogy az utóbbi néhány hónapban!!! elkezdtek éjjel tülkölni amire semmi magyarázatot nem találtam eddig.

Azért nyitottam ezt a topikot, hátha kiderül mi okozhatta ezt a változást és akkor a megfelelő szervhez tudok fordulni ezügyben...
mert a MI lakótelepünk környékén SEMMI változás nem volt. Ha meg kötelezővé tették volna ezen a szakaszon a dudálást akkor nappal is dudálnának.

 

Na akkor kezdjük az alapoktól:

 

1./ Megnézted, hogy a különböző vasúti jelzőeszközök hány méterre vannak?

ugyanis az nagyban befolyásolhatja, hogy a jelző előtt hány méterrel kell, mondom nem lehet, hanem kell hangjelzést adni.

 

 

2./

könnyen előfordult, hogy ott már 110 éve kell hangjelzést adni de az utóbbi 10 évben munkafegyelem lazulás okán ezt elmulasztották.

valaki(k) megbukot, kapott/kaptak egy-egy fegyelmit és a most arra közlekedők pontosan betartják a szabályt nehogy ők is fegyelmit, fizetés csökkentést kapjanak.

 

 

3./

Egy állomás előtt, vagy nyíltvonalon számos törvényes ok lehet amiért kell, nem lehet hanem kell hangjelzést adni.

 

 

4./

az, hogy hol van útátjáró, gyalogos átjáró az egyáltalán nem érdekli a gyalogosokat, mennek vakvilágba mint az egér.

a körvasúon a kijelölt gyalogátkelőhelyek számát tízszeresen meghaladja a helyiek által kitaposott Ho-Shi-Minh ösvények száma, melyek keresztezik a vasutat.

 

 

5./

Szívesen felviszlek egy mozdonyra, ott fent is nagyon bántó hangú, nagyon hangos a kűrtszó. Nincs olyan vezér aki szórakozásból nyomná.

Oka van.

Az, hogy Te nem látod be az okát egyáltalán nem baj, hisz lehetsz cukrász, biológia tanár akármi.

Pont úgy látsz bele egy mozdonyvezető kötelezettségeibe mint ahogy egy mozdonyvezető van tisztában a cukrászol marcipán készítési-formázási előírásaival, vagy biológia tanárok felmérő dolgozat rendszerének tematikájával.

 

 

6./

Levelet persze írhatsz akár hová.

Majd megválaszolják 30 napon belül.

Papír van.

Javaslom nézz körül miért dudálnak.

Itt több vasutas van, ki is lehet ballagni a helyszínre, meg lehet jól vizuálni a helyszínt és mgmondani Neked miért kell ott dudálniuk.

 

 

Előzmény: Törölt nick (28)