boszyyy Creative Commons License 2007.07.20 0 0 34

Szia!

Mi tavaly voltunk Monastiban az Amir Palace-ben (csak ajánlani tudom a szállodát, kedvesek az emberek, szép a part, jó a kaja és közel van Sousse és Monastir közponzja is). Haza sem akartünk jönni. :D

Hát az erőszakosság relaít. :) Kicsit rámenősek, de ha megtudják, hogy magyar vagy egyből másként viszonyulnak hozzád. Velünk mindenhol nagyon kedvesek voltak. Pl: Sousse-ban a bazársoron sétáltunk és nagyon kedvesen beinvuitáltak bennünket 1 ékszerüzletbe. Ahogy meghallotta a "tulaj", hogy magyarok vagyunk, máris előkerült a családi fotóalbum, mint kiderült magyar lányt vett feleségül, és pillanatok alatt előkerült az asszony is. :) Kipakolta nekük a fél kínálatot, hozott inni, cig, sziva, vizipipa (mindzt tök ingyen) monda mi mennyibe kerül, mivel magyar van x% kedvezmény+ kötelező alkudni. Vettünk 1 aranygyűrűt, meg nyakláncot és karkötőt(itthon megnézettem és tényleg az!), a páromnak 1 ezüstláncot, amit helyben kedvesen kisebbre is vettek, és az egészért fizettünk 120 TD-t (akkor 1Td volt 175 ft) és még kaptunk ajándékba 2 aranymedált. :)

A Szahar túrára nem sok a 2 nap, sőt még kevés is. Mi elmentünk, nem bántuk meg, mert nagyon szép helyekn voltunk, csak nagyon kevés idő volt a nézelődésre. Ha gondolod küldök róla pár képet. Mindenképp mimimum 10 napra menjetek, mi 8-ra voltunk, de nagyon kevés volt.

Előzmény: Törölt nick (5)