fatumdoki Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1892

Thorium Vigyázat! A képeken amiket gyűjtöttem 100°% hogy nem  ugyanaz az állat látható, amit elanosilver fényképezett. Mindössze csak azt akartam velük érzékeltetni, hogy az elanosilver képén látható állat mennyire, a kaszáspókokra, tehát a pókszabásúak egy külön csoportjára utaló jegyeket hordoz magán (szerintem). Azért kutattam tovább, mert a "sáros kaszás" testalkatra szerintem majdnem teljesen megegyezne elanosilver jószágával, de hol van róla a "máz"? Én nem tudom kivenni.

Sajnos mint mondtam volt a pontos meghatározás a korábban említett okok miatt a részemről el fog maradni. Ezt meghagyom a többi természetbúvár kollegának. Mindezt teszem azért mert nem akarom olyan mellett lerakni a garasom, amiben nem vagyok 100%ig biztos. Mindenesetre engem komolyan érdekel, hogy milyen "álláspontra" fogunk jutni az üggyel kaocsolatban.

Eleanosilver! Ha sikerül elcsípned egyet, akkor várjuk a szuper képeidet (szerintem azt a többiek nevében is nyugodtan mondhatom). Szerintem jók voltak az előző képeid csak legközelebb próbáld meg közelebbről, élesebben és elég fényben lekapni!

Előzmény: Thorium (1891)