LaPointe Creative Commons License 2007.06.02 0 0 574

Tegnapi napon férfi csapatunk pályára lépett az Építők Csarnokban a 2007-es Summer Cup Games keretén belül az első osztályban szereplő Diamonds csapata ellen.

 

White Sharks v. Diamonds 6-8.

 

WS: Hovanyecz kapus- Szekeres Mátyás(2+0),
Huszti Péter(1+0),Kurkó Gyula,Fogarasi László(1+2),Dienes István(1+1),Holubkó István,Schvarcz Gábor,Híves Péter(1+1),Vénkúti Krisztián(0+2).

 

Csapatunk nagyon vegyes felállásban szerepelt, egyik legnagyobb meglepetés Hovanyecz Tamás (Tonio) nagyon hatékony szereplése a kapuban, mivel Vincze Tomi nem tudott megjelenni a találkozón. Kurkó Gyula egykori Ares B. frontember a nyáron úk csapatot keres, ennek jegyében vendégszerepelt nálunk és jó teljesítményt hozott magával.
Nagyon kiegyensúlyozott mérkőzést láthattak a nézők, az iram belülről megítélve jó volt. A WS-nél érezhető volt, hogy páran nem edzettek rendszeresen a szezon folyamán. Mindenképpen pozitív, hogy gólerősen játszottak Holubkó Pistiék a védekezés sem volt rossz, azonban egy-két egyéni hiba folytán a két gólos gyémánt győzelem mindenképp igazságosnak mondható. Diamonds oldalon Siklósi Evelin tréner tesztelt egy-két fiatalt, azonban a védelem sok labdát szórt el, melyből lehetett a Cápáknak építkezni.

 

A következő találkozó időpontja:
2007. júnuis 15. Építők Csarnok,
White Sharks vs. Krokodilok (OBI)