lakó vagyok én is Creative Commons License 2007.05.14 0 0 101

Hogy szarul az biztos, de hagy tegyek közzé némi infot hátha rajtam kivűl is elkezd agodni ami az itt leírtak alapján remélek is.

Idézet egy Bonató kft-től elkért hivatalos papiról amit Nagy Pétertől kaptam amit másnak is szivessen át ad igérete szerint.

 

-A mellékelt Legfelső Bíróság KGD 2005.5 szám alatt közzétett döntésének megfelellően jár el a Földhivatal minden esetben, amikor a tulajdonjog fenntartással történ  eladást követően VÉGREHAJTÁSI JOG BEJEGYZÉS IRÁNTI KÉRELEM ÉRKEZIK. Ilyenkor a rangsor elve alapján feljegyezzük a tulajdonjog fennntartás tényét majd ezt követöen a végrehajtási jogot. Amikor beérkezik a tulajdonjog bejegyzési engedély, akkor tulajdonjogot a fenntartás rangsorában kell bejegyezni, de a rangsorban későbbi végrehajtási jog változatlanul fennmarad, tehát az ÚJ TULAJDONOS VÉGREHAJTÁSI JOGGAL TERHEHELTEN SZERZI MEG AZ INGATLANT.Igy érvényesül a végrehajtási jog bejegyzésnél a rangsor elvének mellözése.

 

A 35489 hrsz.-ú ingatlannál azomban még a tulajdonjog fenntartással történt eladások tényét sem tudjuk feljegyezni, mivel a társasház még nem került megalapításra. Ezért tettük nyilvántartásba a végrehajtási jog bejegyzés iránti kérelmet is.

 

Na ehhez mit szóltok. ezen idézet valós sajnos ez azt jelenti hogy, a mi kis tulajdonunk nem a miénk sőt nem is vagyunk társasház.

Szerintetek nem kénne valamit tenünk nagyon gyorssan?????????

A mi kis csudapárosunk igér még valami szépet nekünk hátha tönkre megyünk az okos kis hitelünk miatt. Én minden esetre szerződés szegésért el kivánok állni a lakásomtól. SAJNOS CSAK ENNEK A KÉT GAZEMBERNEK ADHATOM EL MERT SE LAKHATÁSI SE VÍZ SE SE SEMMI...

 

 

Remélem hogy most egy kicsit mindenki észbe kap.

 

Nagy Péter mindenkinek hajlandó adni az I.számú Körzeti Földhivatal által irt levélből. Telefon száma:20/9231-790

 

 

Előzmény: disznopasztor (100)