vogii Creative Commons License 2007.04.16 0 0 5118

A kifliben van általában tej (bár szerintem nem viszik túlzásba), és különböző adalékanyagok, amiket a manapság kapható pékáruknál ki sem lehet kerülni. Én már adtam a 9 hós kisfiamnak, semmi baja nem lett tőle, de nálunk nincs is semmilyen allergiára való hajlam. Tejet azért direktben nem adok neki, csak savanyított tejterméket, na meg egyszer kapott már tejfölt is (a gánicához, és csak kóstolás-képpen).

Én már adtam a fiamnak a töltött paprikából is, ami inkább paradicsomos gombócnak nevezhető, mert agyonmérgezett külföldi paprikát nem veszek még magunknak sem, persze a fűszerezést nagyon visszafogottan csináltam. A sűrített paradicsomot pedig a bioboltban vettem, nagyon finom, nem annyira tömény, savanyú, mint az aranyfácán, a popsiját sem csípte ki.

Aztán csináltam már gyümölcsmártást, tökfőzeléket is, csak tejföl helyett natur joghurttal habartam, az egész család azt ette, nem kellett külön főznöm.

Előzmény: Moka25 (5117)