Moka25 Creative Commons License 2007.04.15 0 0 5117
Nem tudjátok véletlenül, van valami "húzós" a kifliben - a gluténen kívül? Ha Marcikám (11 hós, 4.2 foga van) jól bírta a bébimilánóiban a tésztát, adhatok neki kiflit rágcsálni?

Szeretném már bővíteni a "repertoárt", de gondban vagyok vele, mert iszonyú válogatós lett mostanság, alig eszik meg valamit:S Fújjj pl. a krumpli, répa, cékla, karfiol, zeller, túró, joghurt, de mostanában már a jól megszokott és kedvelt alma-banán tízórait is örülök, ha végigeszi. Borsót pl. csak akkor eszi meg, ha konzerv, ha én csinálom, az is fújj. (Általában, amit én főzök alulmarad a hasonló összetételű konzervekkel szemben.) Most reménykedem, hátha a kifli kapcsán megbarátkozna a darabosabb cuccokkal is, és így talán tudnám növeli a változatosságot is. A darabos/pépes témában a fokozatosság nem jött be (pl. a 8 hósoknak való kicsit darabos brokkoli konzerv nagyonfúújjj, pedig a brokkolit az 5 hósoknak való fullpürés verzióban abszolút megeszi), most belevágnék a mélyvíz terápiába.

Tasha, ahogy visszaolvastam, jól láttam, hogy Nálatok volt hasonló finnyáskodás? Megoldást hozott végül a darabosabb kaja? Vagy szimplán elmúlt a válogatás? Mennyi idő után?