Törölt nick Creative Commons License 2007.03.23 0 0 5

Bocsi az elírásért, egy topicban olvastam úgy, hogy Montasir, és ez maradt meg bennem. Azóta tudom, hogy Monastir a neve. És természetesen Port El Kantaoui sincs kizárva, nagyon szép képeket láttam róla :)

 

A nyaralásnál mindenképp fontos, hogy tudjak sokat fürdeni a tengerben, ezenkívül nagyon kiváncsi vagyok a bazársorokra, és a természeti kincsekre. És persze a helyi ételeket is mindenképp megkóstolnám. Már mások is mondták, hogy Tunéziában ne adjam 4* alá. Nekem eddig a külföld kimerült Görögországban vagy Prágában, így nem tudom igazán, mire számítsak.

 

Fakultatív programoknak még nem igazán néztünk utána, azt azért láttam, hogy szerveznek kirándulást Tuniszba, illetve két napos Szahara-kirándulást is olvastam. A Szahara nagyon érdekelne, kérdés, hogy nem sok-e az a két nap.

 

Szerintem szeptemberben mennénk, azt olvastam, akkor kb. 30 fok van Tunéziában, és ha sikerül, akkor 10 nap, vagy annál több.

 

A munkatársam azt mesélte, hogy őket (két lány ment együtt) lépten-nyomon próbálták fogdosni a helyiek. Ettől mennyire kell tartani? Bár én a párommal megyek, lehet, hogy ez annak szólt, hogy két igen szép nő ment oda...

 

A bazársoron ezek szerint elég erőszakosak. Másoknak is ez a tapasztalata???