F.S.ancsi Creative Commons License 2007.02.12 0 0 293
Szia Duccika!
Nem értek én most már semmit :-(. Mi a Bende doktornál voltunk, és pár nappal ezelőtt felhívtuk és rákérdeztünk erre, hogy esetleg egy kollegájánál nincs-e korábban is időpont. Azt mondta, hogy csak egy előjegyzés van, amit ő vezet, nincs másik lista, csak ami nála van. Azt pedig nem teheti meg egy beteggel sem, hogy valaki más miatt új időpontot kapjon. Sajnos mindenkinek ennyit kell várnia. Igazából azt sem gondolom, hogy a pénz miatt, mert nekünk azt mondta, hogy csak a gyűrűt kell kifizetnünk mást nem. Direkt rákérdeztünk még egyszer, hogy milyen költségvonzata van még, mire kell számítanunk. De annyit mondott, hogy csak a gyűrű ára. Szóval nem értem... Egyébként most elküldte egy belgyógyászhoz, hogy "felkészítse a műtétre". Ez mit jelent? Annyit tudok, hogy gyomortükrözést is fognak csinálni. Ezenkívül semmit nem mondott. Olyan furcsa, mert úgy hangzott ez a felkészítés, mintha már nemsoká lenne az operáció, pedig hát az még majdnem 2 hónap. Szerdán megyünk, kiváncsi vagyok. Ahhoz a dokihoz megyünk, aki volt múltkor a Fókuszban. Náluk fekszik az a nagyon kövér nő, aki a tűzoltók szabadítottak ki és vittek be a kórházba, és már több mint 100 kilót fogyott. Remélem, hogy esetleg tud segíteni a vizesedés miatt is.
Neked is csináltak gyomortükrözést? Az valami egészen borzalmas dolog, nagyon sajnálom szegénykémet. De gondolom muszály :-(. Egyébként, most sajnos megállt a fogyás, el is van keseredve rendesen. Ezért is jó lenne, ha hamarabb lehetne műteni, félek, hogy így feladja és visszajön ami lement, sőt még több, ahogy az lenni szokott.
Láttátok tegnap azt a szegény 19 éves fiút a tévében, aki szintén a gyűrűre vár? Neki sem lehet egyszerű a 226 kiljóval. Mondtam is a páromnak, hogy ehhez képest nem is olyan sok az ő 260 kilója :-).
További jó karcsúsodást, a házisonkát elfelejteni, vitaminokat enni, bár a természetes szerintem jobb. Nem szoktál gyümölcsből turmixot csinálni? Könnyen csúszik, nagyon egészséges, és nagyon sokféle variációban lehet csinálni, így nem unod meg!
Üdv: Ancsi
Előzmény: duccika (292)