F.S.ancsi Creative Commons License 2007.02.07 0 0 289

Szia Duccika!

Örülök, hogy végre jobb kedved van, és elindult a fogyás, de ez tényleg veszélyes is lehet. Beszélj mindenképp a dokival, és ha nem is akarsz tágítani a gyűrűn, legalább járj rendszeresen kontrollra, figyelj nagyon oda, nehogy tényleg nagy baj legyen!

Amúgy érdekes amit mondasz, mert mi is kérdeztük, hogy nem lehetne-e valahogy korábbra hozni a műtétet, de ezt a lehetőséget nem ajánlotta föl. Annyit mondott, hogy Debrecenben is csinálnak ilyen műtétet, estleg próbáljuk meg ott, bár ott még nincs olyan nagy tapasztalat, mint neki, és lehet, hogy ilyen nagy súlynál el sem merik vállalni. Mondta, hogy mivel tényleg komoly a baj, úgy próbál segíteni, hogy ha valaki visszamondja, vagy esetleg valakit nem lehet műteni, mert pl. megfázott, akkor feltétlenül neki fog szólni, és megoprálja hamarabb. Nagyon segítőkésznek tűnt akkor, és most nagyon csodálkozok, hogy ezt a lehetőséget nem említette. Pedig akár már túl is lehetnénk az egészen. Igazából amúgy is fel akartuk hívni, hogy megvannak a vizsgálati eredmények, lehet, hogy rákérdezünk erre a dologra is, bár ha akkor nem ajánlotta föl ezt a variációt, félek, hogy nem tetszene neki, ha most variálni akarnánk. Na mindegy , majd meglátjuk.

További jó fogyást neked :-), de nagyon vigyázz magadra! És most már rendszeresen jelentkezned kell, különben nagyon fogunk érted aggódni! És várom a tea nevét :-)

Üdv : Ancsi

Előzmény: duccika (280)