duccika Creative Commons License 2007.02.06 0 0 280

sziasztok:))

nem tüntem el, csak elutaztam...

A vízhajtó teának a nevét holnap leírom , mert a melóba van, ott szoktam iszogatni, és nem emlékszem rá, de reggel megnézem..

   Nem értem, hogy miért olyan soká kaptad az időpontot!!Vagyis tudom, mert velem is ezt csinálták! De én rámenősebb voltam, és megkérdeztem, hogy nem-e lehetne valahogy hamarabb összehozni a műtétet...és volt  rá megoldás! Csupán az a baj, hogy azzal a dokival beszéltetek akinek épp tele a határidőnaplója....

  Én megkerestem a másik orvost, aki 3 héten belül vállalta a műtétet, és az az idő is csak azért volt szükséges, hogy addig megcsináljam a vizsgálatokat amit kért és megérkezzen a gyűrűm! Hátrányt nem fogtok szenvedni, mert a műtétnél mindhárom doki bennt van és Bene professzor nélkül nem műthetnek, a prof minden műtétnél jelen van! Csak hát el van osztva köztük a műtétek száma, és van amelyiküknél van még korábban időpont és van akinél már nincs! Én a dr.Medgyesy-nek voltam a betege, nagyon rendes volt végig, és ő a műtét árát sem szabja meg!!! A gyűrűt viszont fizetni kell, azt gondolom tudjátok...440 ezer ft körül volt pár hónapja..

   Azóta ha megyek szűkítésre mindig  a Bene professzor van ott, de ott már mindenkivel egyformán bánnak...kb 2 perc alatt túl vagy egy szűkítésen...

   És akkor most elmesélem, hogy hogyan szabadultam meg minden vízfölöslegemtől, azóta olyan karcsú a bokám, hogy csak na....:)) meg egy hét alatt majd 10 kilót fogytam, igaz ezt a hetet még az ellenségemnek sem kívánom!:)

Hétfőn voltam gyűrűszűkítésen, ez volt a 3. alkalom (csak megsugom, hogy ott volt Győzike is), és hát mondta a doki amikor lenyeltem a röntgenbe a folyadékot, hogy kicsitt túl szoros lett, alig csöpög le , de semmi gond, ha nem tudok nyelni másnap menjek vissza, majd tágít rajta!

Csakhogy én még aznap délután elutaztam a családdal síelni, nem vettem komolyan a dolgot, éreztem, hogy nem megy a nyelés, de a pakolás, meg az utazás lefoglalt, nem figyeltem oda, és még sosem volt ilyen problémám, eddig észre sem vettem, hogy gyűrűm van!:))

  Másnap rosszabb lett, egy korty vizet sem tudtam lenyelni, minden elakadt és jött vissza!Ekkor kezdtem belegondolni, hogy ennek fele sem tréfa, de mivel 800kmre voltam Bp-től, hát gondoltam csak rendeződik valahogy....próbálkoztam legalább a víz lenyelésével, de nem ment....

 4ik napon már komolyan rosszul voltam, szédültem, az ájulás környékezett,teljesen kiszáradtam, bevittek a helyi korházban, ahol amikor megtudták mi történt nem akarták elhinni ( még sosem találkoztak meggyűrüzött beteggel!:),aztán meg telenyomtak infuzióval, amitől helyreállt az egyensúlyom...

El voltam keseredve, hogy indulhatok haza, amikor kimentem a sípályára, nagyon hideg volt, átfagyva a melegedőbe kértem egy pohár forró teát, és gondolkozás nélkül ittam belőle, és a forró lement...igaz, hogy először  csak lassan, de aztán egyre könnyebben éreztem, ahogy enged a gyűrű és lefolyik a tea (gondolom mivel a gyűrű szilikon a meleg kitágította picitt).

  Ettől a próbálkozástól kezdve, bár először nagyon lassan, szó szerint csöppekben...de most már egyre könnyebben lemegy a folyadék, és úgy döntöttem, hogy nem is tágítattom ki a gyűrűt, mert egyre jobban beindult a fogyás...én meg örülök neki, bár tisztába vagyok vele, hogy nem egészséges, hogy csak folyadékon élek...de már a pépes is kezd lecsordogálni...tehát tágul közben a gyűrű!

 

Előzmény: F.S.ancsi (275)