nadai_g Creative Commons License 2007.01.12 0 0 205
Kedves Kepkovacs Ur!

Nagyon koszonom, hogy ilyen sokat es reszletesen irtal errol a kerdesrol! Azt hiszem ez a diskurzus mindenkinek segitseget ad, mert olyan hozzaerto, szakerto professzionalis szakemberek erdekes hozzaszolasait olvashatjuk, mint a tied. Ezert koszonet!

De lehet, hogy ebben a kerdesben az okokat illetoen most tevedtel! Nem szegyen elismerni! Sot!

"Na szóval a kutya valahol ott van szerintem elásva, hogy valószínűleg egy gyárilag elbökött, vagy hardveresen szanaszét tekergetett monitoron nyert tapasztalatokból próbálsz elméleteket igazolni :-)"

Viszont sajnalom, hogy te tovabbra is sertegetsz engem! En mindig a legnagyobb tisztelettel voltam feled es mindenki mas fele is termeszetesen. Ez az alapja az erdemi parbeszednek! Szerintem en igy gondolom.

Miert gondolod, hogy az en monitorom szanaszet tekergetett gyarilag elbokott monitor volna, amikor minden iras es teny ami ezzel kapcsolatban fellelheto osszhangban van azzal, amit en mondtam es ellentetben all azzal, amit te mondtal.

En ezt nem ertem! En sokat olvastam ebben a temaban es mindent elkovetek azert, hogy tovabb bovitsem ismereteimet es lehetoseghez merten a legjobb eszkozparkom legyen. Az altalad ajanlott tesztprogrammal az 1.2%-os fekete es a 98,8% feher is elkulonitheto volt a hattertol. Ez talan nem olyan rossz! De en nem ertek hozza sajnos!

Ezert kerlek meg egyszer ne sertegess se engem, se az eszkozeimet. Nem szolgaltam ra, ugy erzem! Majdnem Ur is folyamatosan serteget engem, nem tudom miert!

En ezt nem ertem!

Udvozlettel: Nadai G.
Előzmény: Képkovács (189)