Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.01.10 0 0 4959
Moka, megkérdezhetem, mi a baj a bébiétellel? ideológia, ár, egyéb? :) én kecskeméti bio borsós bébiételt szoktam venni, ahhoz adok húst, a passzírozás kicsit túl sok munkának tűnik. :) Paradicsom: sűrített paradicsom a Csörsz utcai biopiacról, krumplival (bocs, RAFI - nem bánom, ha a gyerekem darwinista lesz :) ), csirkével keverve. Cékla: párolva (jó sokáig), aztán leturmixolva és jégkockakészítőben a fagyasztóba. A gyerek imádja, és ellentétben például az üveges kajákkal, a foltok simán kijönnek a ruhából. :)
Paszternák: az volt ez egyik első kaja, amit bevezettünk, akkor még magában (és üvegesben, Holle), most már keverve, pl. krumplival meg hússal.
Előzmény: Moka25 (4952)