Moka25 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 4952
Sziasztok,

köszi Mindenkinek a válaszokat!!:)
Ezekszerint nem nagyon tudom kikerülni a drága bébicuccokat:S Bár, ha 5-6 szem krumplihoz kell 1 üveg paradicsomos bébiital, az annyira talán nem vészes...

Tünde.sz,
nincs só az Aranyfácánban, direkt erre vettem és megnéztem. Na de sebaj, majd elhasználom a mi kajánkba!:o)))

Szundi,
hámozott, fagyasztott gesztenyét még életemben nem láttam sehol!! Lehet, rossz szupermarketbe járunk;)))
Bébiételben egyszer már kapott paradicsomosat, azt persze megette, mert cukrozott:SSS

RAFi,
aki a bébikajának valót a teszkóban szerzi be, annak csak gratulálni tudok. Mikor anno volt a paprika-balhé (marokkói rémlik, már nem emlékszem pontosan), már mindenhol máshol letakarították a polcokról, akkor a teszkóban még láttunk, megpróbálták elsózni hiperszuperakciósan. No comment.

És még "pár" dolog eszembe jutott:))
1. Az olyan zőccségeket, mint fehérrépa, zeller, paszternák, Ti "önálló" főzelékként (úgy értem: a kaja nagy része, mondjuk 60-70%-a ez, a többi egy kis hús, pici krumpli sűrítésnek, kicsi alma ízesítésnek, stb.) adjátok, vagy inkább csak kis mennyiségben keverve valami máshoz? Ha ez utóbbi, mihez? Krumpli?
2. Karfiolt, brokkolit inkább el tudom képzelni "önálló" kajának. Mire számítsak, meg fogja enni így, vagy ezt is keverni kell máshoz?
3. Milyen olajat érdemes adni a kajákhoz? Sima napraforgó? Vagy inkább extraszűz oliva? És mennyit? Az komoly, hogy egy adaghoz (200 g) egy kiskanálnyi? (Nekem ez olyan soknak tűnik...)
4. És ha már bébiétel: céklás létezik? (Ez a másik növény, amit nem szívesen látok a konyhámban;)) Meg a sárgára festett falon se, úgyhogy ha kap, akkor a fürdőszobában fogja enni;)))