RAFi Creative Commons License 2006.12.21 0 0 4910
Nem akarok pontatlanul idézni mástól és a saját hülyeségemet sem akarom hozzáadni, de kb arról van szó, hogy a burgonya emésztését és feldolgozását a szervezet nem tudja a gyomorban befejezni. Néhány alkotóelem "félkész" állapotban kerül a véráramba és amikor az eljut az agyig akkor fejeződik be a "feldolgozása", méghozzá úgy, hogy az agy középső része fejezi be a feldolgozást. Bármilyen furcsán is hangzik, de amikor burgonyát eszünk, akkor az agyunk középső része "emésztő szervé" degradálódik. Gondolom nem kell elemezni, hogy ez a folyamat milyen hatással van az alakulófélben lévő agyra.

Persze ezt tök nehéz elfogadni ezt egy olyan világban ahol Schobert Norbert elhitette velünk, hogy az élelmiszerek csak zsírból, fehérjéből és szénhidrátokból állnak ....
Előzmény: szunda77 (4909)