kiralycobra Creative Commons License 2006.12.11 0 0 218
"Tessék leszokni a folyamatos rágcsálásról, főleg a szotyiról meg a tökmagról, mert azok aztán baromira hízlalnak."

Eddig csak olvasgattam és ráncoltam a homlokom, meg néha beájultam, de ez amit műveltek...

Egyrészről a szotyiban és tökmagban mi a rossz? Hogy olajos magvak és teli van esszenciális zsírsavakkal? Ezek jó kaják, persze ami szar, cukrozott, hízlaló termékek, röhögve megeszitek.

Agyban kellene egy kicsit rákoncentrálni. Meg talán nem összevissza enni. A fő idiotizmus pedig ha vki gyomorgyűrűt csináltat. Igazad van, "beszűkíttetem, hogy vízen kivül más ne tudjon lemenni!!", legalább utána nem lesz több gondod. Minden teher majd a családodra terhelődik.
"néha egy kis ropit vagy pirítóst rágcsálok", talán ezek nem kellenének. Miért is nem lehet normálisan enni? Túl rossz? Túl természetes?

Amikor elkezdted felszedni a kilókat, nem gondolkádtál mitől is lehet? Vagy hogy tenni kellene ellene? Most már mindegy, elrontottad! Betettél vmi szart, aztán attól várod a megoldást, miközben ugyanolyan szarul zabálsz.

Szerinted a szervezetednek a koplalás kell? Miből fog felépülni a szervezeted, ha nem adod meg neki ami kell? Ezért vagy beteg, ezért vagy hájas! Fájó szavak? A szervezeted most mindent visszaad amit évtizedeken keresztül tőled kapott! Most visszaadja 10xeres áron, mint a mesében!

Tényleg szeretnél fogyni, vagy csak idejössz, hoyg sajnáljanak és tömöd magadba a ropikát? Mert az aztán tényleg kell neked! Nehogy értelmeset egyél! Hiába eszel sokat, ha a minőségi tartalma nulla, 0! Az emberek jórésze alultáplált bármennyit eszik is, mert szemét minőségű. Szemét kajától semmire sem fogsz menni. Gyenge vagy, beteg, hájas, fáj a fejed, derekaf, szívproblémák, ez kell neked?

Amig akaratgyenge vagy semmire sem fogsz menni. Talán talpra kéne állni, nem gondolod? Lehet, esetleg lefogysz ettől a szartól, de még mindig alultáplált leszel. Sőt, mivel kevesebbet tudsz enni. Nem gond, majd 50 évesen beledöglezs és a gyerekeid majd nem tudják megmutatni az unokájukat! Ezt akarod? Vagy azt, hogy midnenki sürögjön forogjon melletted és várják kivánságodat, mert olyan beteg vagy hogy az ágyból nem tudsz kikászálódni? Ez aztán az élet! Jó úton haladsz, gratulálok az akaratgyengeségednek! Tudod, hogy baj van, de mégjobban tönkre teszed magad!

És aki nem tudja mit beszél, az inkább ne ajánlgasson és tiltson semmit, mert mégrosszabbat művel, mintha csöndbe maradt volna. Utána kéne nézni, hogy miről beszélünk, ez az internet mindent megtaláltok! De inkább sirtok helyette, hogy nem megy! Minden csak rajtatok áll, más nem segíthet, még ilyen szar sem!

Ez ám az ember az evolúció csúcsa, az állatvilágban egyediek vagyunk! Csak mi tudjuk tönkretenni a szervezetünket ennyire dúrván!
Előzmény: Törölt nick (214)