Cloud81 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 497
Vannak pillanatok amikor úgy érezzük, hogy megosztanánk másokkal amit gondolunk. Ez most ilyen, úgyhogy egy helyet itt elfoglalok, ha megengeditek.
Nem szeretem a focit, soha nem is szerettem. Néhány éve amikor hallottam Öcsi Bácsit nyilatkozni - már fogalmam sincs mivel kapcsolatban - egyből az a gondolatom támadt, hogy ő egy nagyon jó ember. És most is mit hallani szinte mindenkitől aki emlékezik rá? Hogy kiváló labdarúgó volt és kiváló ember, barát... Nem is kételkedem benne és senki ne tegye.
Sajnos vannak emberek, akiknek mindenbe bele kell szólni és akik mindenből politikát csinálnak. Ugyanmár. Ez nem politikai kérdés. Ő egy olyan ember volt, aki ha nem lett volna, sok ember azt sem tudná, hol van Magyarország. Nagy emberek nyilatkoznak róla elismerően, mégis vannak olyanok, akik apróként egészen más véleményt fogalmaznak meg. Sokak csak most teszik, hogy távozott. Őszintén szólva én is. Én ezt bevallom, nem állítom, hogy mindig is nagy rajongó voltam. Úgy gondolom mindenki tisztelettel kell, hogy gondoljon rá. Bár aki nem teszi... szíve joga.
Egyel kevesebb tiszta ember él az országban, igyekezzünk úgy viselkedni, hogy a jók ne mindig csak fogyjanak!
Ez a bejegyzés önzően azért foglal itt helyet, hogy nekem jobb legyen és megosszak gondolatokat.
Most elgondolkodtam egyáltalán elküldjem-e, hogy egyáltalán van-e értéke annak amit írtam... De innen már csak egy kattintás, úgyhogy megy. Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Végezetül egy link, amit nem tudom más már megosztott-e: http://www.youtube.com/watch?v=RWtPlnjIQow&NR

Nyugodjék Békében!